Правила и напътствия

Общи правила

1. За да играете с Кито задължително трябва да сте в Discord. Ако се присъедините към игра без да сте в Discord ще бъдете премахнати от играта.

2. Спазвайте добрия тон на стрийма и уважавайте Кито, своя и вражеския отбор. Бъдете спортсмени.

3. Силно препоръчително е да използвате Discord на компютъра си, а не от телефона, за да намалим изхвърлянията от сървъра.

4. След игра, моля влезте в Discord канала "Играли с Кито", за да знаем че сте играли тази вечер с Кито и да Ви имаме предвид за случаи в които няма други хора. При нечестен опит да се прередите повторно, подлежите на санкции.

5. При проблеми и въпроси, моля ползвайте канала #въпроси или се обърнете към един от Администраторите

6. За да не се чувате двойно и за да не разваляте кефа на зрителите, моля направете бутона с който говорите в игра различен от този в Discord.

Правила за Dota 2

За да играете Dota 2 с Кито, влизте в един от следните канали в Понеделник и Петък от 20:00 и чакайте да бъдете разпределени в отбор:
"Dota 2 vs The World" канала е за хора, които искат да играят Ranked/Unranked игра с Кито срещу непознати хора.
"Dota 2 Lobby" канала е за хора, които искат да иргаят с Кито и още 8 човека от стрийма в лоби. "Dota 2 Начинаещи" канала е за начинаещи само когато се организират игри с начинаещи.
Задължително подгответе Dota 2 ID-то си, защото ще Ви бъде искано от Кито.
Можете да го видите като влезете в играта, натиснете портрета си и видите ID-то си под името. Задължително трябва да изключите опцията "Block party invites from non-friends".

Правила за Counter-Strike: Global Offensive

За да играете Counter-Strike: Global Offensive с Кито, влезте в Discord канала "CS:GO" и чакайте да бъдете разпределени в отбор. Според настроението на Кито, може да се играе Competitive (Кито и още четирима) или в частен сървър (всички на куп).
Нужно е да включите конзолата от настройките. Кликнете зъбчатото колело в ляво и в раздел "Game" нагласете "Enable Developer Console (~)" на "Yes".
При наличен IP адрес на сървър във Facebook или Discord чатовете, включете конзолата с бутона tilde (~) до "1" (под ESC) и напишете команда "connect" (без кавички) последвана от IP адреса.